Bring dig selv og dine forretningsideer til det næste niveau

Executive Coaching for Ledere, Virksomhedsejere & Selvstændige
Få en uforpligtende samtale

Har du brug for et skub til at finde mental klarhed, opleve færre problemer og føle at du elsker lederrollen mens dit firma blomstrer?

Executive Coaching, “The Option Process®” style.

The Option Process® Executive Coaching, fordi du kommer til at trives bedre som leder og menneske. Dine medarbejdere kommer til at trives bedre under din ledelse.

Executive Coaching, fordi du bliver bedre til at give ærlig feedback, være transparent og dine medarbejdere føler du er en leder der leder med hjertet.

Executive Coaching, fordi god kommunikation og klare aftaler føles trygt og bæres gennem medarbejderne helt ud til kunderne.

“En følelse af overskud og forståelse overfor andre”

Jeg har fået en lettere hverdag selv, jeg har nu følelsen af overskud og forståelse overfor andre. Det gælder privat og bestemt også overfor mine medarbejdere og kolleger. Det er ligesom om, at det smitter – hvis jeg er rolig og positiv bliver omgivelserne det også.

CFO, FLSmidth A/S

“Får medarbejderen til at svare på sine egne problemstillinger”

Vi oplever Niels Højers metodik som virkningsfuld og samtidig meget pragmatisk. Samtalerne bygges typisk op omkring, at medarbejderen selv kommer med svaret på sine problemstillinger, hvilket for flere har større gennemslagskraft end, at man bliver fortalt, hvad man bør gøre. Set ud fra en mere forretningsmæssig betragtning, anser vi at der er god balance imellem cost/benefit.

CEO, Moelven A/S

Hvorfor Executive coaching?

 

Når du har fået ansvaret for at lede andre er din karriere afhængig af om du forstår dine medarbejdere. Manglende evne til at samarbejde med andre kan resultere i at, du mister nøglemedarbejdere, bliver forholdt fortrolige informationer og bliver en ensom leder.

Den mellemmenneskelige faktor spiller en afgørende rolle når vi taler ledelse.

Mange ledere har fået en god faglig uddannelse, men mangler at sætte fokus på selvforståelse og at kende til almen psykologi og menneskeforståelse. Det er her Option Process Executive Coaching kommer ind i billedet.

Mange bliver forfremmet for hurtigt og får ikke tid nok til at hvile på de forskellige udviklingstrin på karrierevejen. Derfor er det at sparre med en erfaren mentor og ledercoach bydende nødvendigt for optimal dannelse som leder.

Når man er blevet forfremmet til leder må man være bevidst om hvad der gør en til en respekteret leder,  og hvad der er absolut diskvalificerende.

Som leder er det vigtigt at forstå at virksomhedens vigtigste ressource er medarbejderne. Du må som leder kende den fundamentale menneskelige psykologi, der skal til for at der er trivsel.

Medarbejdertilfredshed er afgørende for virksomheden

Executivecoaching pakken:

Personligt fremmøde eller online

Dit momentane behov

Dit behov bliver overskriften for vores samvær. 

 

✴️ Personlig afklaring:

Højere bevidsthed. Redskaber til afklaring og håndtering af personlige udfordringer. Positiv virkning i alle livets områder. Fokus på Momentum, Ro og Flow, mindre stress, større livsglæde og personligt overskud. Hjælp til at udfordre og ændre begrænsende overbevisninger og tankemønstre, der kan hindre din personlige vækst og skade din evne til at få den karriere du søger. Du bliver mere nærværende, klar og inspireret altså en bedre version af dig selv, en bedre leder, bedre forældre. 

✴️ Visions afklaring:

Klarhed på ny fremtidig Vision både personligt og som inspiration for implementering i din virksomhed.

✴️ Ophøjet tænkning:

Du får højnet dine moralske og intelektuelle værdier. Du får et helt nyt afsæt til din tænkning som viser dig muligheder du ikke kunne se tidligere.  Du får hjælp til at finde dine indre værdier, som vil drive dig indefra og ud, til gavn for dig selv og andre.

Du får med garanti ny mening og værdi i dit liv.

6 eller 12 md. forløb, efter aftale