Bring dig selv og dine forretningsideer til det næste niveau

Executive Coaching for Ledere, Virksomhedsejere & Selvstændige
Få en uforpligtende samtaleOm Niels

Har du brug for et skub til at finde mental klarhed, opleve færre problemer og føle at du elsker lederrollen mens dit firma blomstrer?

Glæde og trivsel som Executive leder

Executive Coaching, “The Option Process®” style.

The Option Process® Executive Coaching, fordi du kommer til at trives bedre som leder og menneske. Dine medarbejdere kommer til at trives bedre under din ledelse.

Executive Coaching, fordi du bliver bedre til at give ærlig feedback, være transparent og dine medarbejdere føler du er en leder der leder med hjertet.

Executive Coaching, fordi god kommunikation og klare aftaler føles trygt og bæres gennem medarbejderne helt ud til kunderne.

Hvorfor Executive coaching?

Fordi den mellemmenneskelige faktor spiller en afgørende rolle når vi taler ledelse. Mange ledere har fået en god faglig uddannelse, men mangler at sætte fokus på selvforståelse og at kende til almen psykologi og menneskeforståelse. Det er her Option Process Executive Coaching kommer ind i billedet

Mange bliver forfremmet for hurtigt og får ikke tid nok til at hvile på de forskellige udviklingstrin på karrierevejen. Derfor er det at sparre med en erfaren mentor og ledercoach bydende nødvendigt for optimal dannelse som leder.

Når man er blevet forfremmet til leder må man være bevidst om hvad der gør en til en respekteret leder,  og hvad der er absolut diskvalificerende.

Som leder er det vigtigt at forstå at virksomhedens vigtigste ressource er medarbejderne. Du må som leder kende den fundamentale menneskelige psykologi, der skal til for at der er trivsel.

Når du har fået ansvaret for at lede andre er din karriere afhængig af om du forstår dine medarbejdere. 

Medarbejdertilfredshed er afgørende for virksomheden

Executive Coaching og medarbejdertilfredshed

Vi ved at tre ud af fire medarbejdere siger deres job op pga. den nærmeste leder. Der tales tit om følelsen af manglende anerkendelse og stress,for blot at nævne nogle få faktorer.

Så nødvendigheden af af du som leder har menneskeforståelse, at du kan føre naturlige empatiske  samtaler og være udrustet med værktøjer til håndtering af konflikter, kan give dig en række fordele. Det er værd at fokusere på Executive Coaching og mental klarhed, så vil du opleve i alle ledersituationer at føle dig godt tilpas fordi du elsker lederrollen, dig selv og dine medarbejdere og at du har færre problemer end tidligere.  

Hvad er det der går galt i mange virksomheder og hvorfor klager så mange over deres nærmeste leder?

 

  • De ved ikke hvad virksomhedens vision er og hvad deres rolle er i at nå dette fælles mål. 
  • De ved ikke hvad der forventes af dem. 
  • De er muligvis ikke placeret på den plads i virksomheden hvor de udfører de opgaver de er allerbedst til og trives med at være i.
  • De mangler måske det materiale og udstyr der er nødvendigt for at de kan udføre deres opgave på den mest tilfredsstillende måde.
  • De får måske aldrig ros eller anerkendelse.
  • Der bliver ikke talt om karriere planer.
  • Der er ingen der lader til at være interesseret i og bekymrer sig for dem.
  • De føler måske ikke at deres kollegaer i teamet er interesseret i at udføre kvalitetsarbejde
  • De har måske ikke en bedste ven på arbejdspladsen
  • Der bliver ikke skabt muligheder for at vokse og videreuddanne sig indenfor ens trivselsområder og kompetance områder.

Medarbejder tilfredshed

“En følelse af overskud og forståelse overfor andre”

Jeg har fået en lettere hverdag selv, jeg har nu følelsen af overskud og forståelse overfor andre. Det gælder privat og bestemt også overfor mine medarbejdere og kolleger. Det er ligesom om, at det smitter – hvis jeg er rolig og positiv bliver omgivelserne det også.

Anonym

CFO, FLSmidth A/S

“Får medarbejderen til at svare på sine egne problemstillinger”

Vi oplever Niels Højers metodik som virkningsfuld og samtidig meget pragmatisk. Samtalerne bygges typisk op omkring, at medarbejderen selv kommer med svaret på sine problemstillinger, hvilket for flere har større gennemslagskraft end, at man bliver fortalt, hvad man bør gøre. Set ud fra en mere forretningsmæssig betragtning, anser vi at der er god balance imellem cost/benefit.

Anonym

CEO, Moelven A/S