Ledercoaching - Nøglen til at øge dine Mentale Ressourcer

Bliv en bedre chef, både for dig selv og for dine medarbejdere.
Lad os mødes

Hvilken form for ledercoaching vil du opleve hos mig?

Man kan se coaching/mentoring som en kunstart, der effektivt afdækker den underliggende grund til ethvert problem. Først når dette er bevidstgjort, kan den virkelige ændring foregå.

Når coaching – mentoring er leveret ordenligt kan det udføre mirakler!

 Hos mig vil du opleve et paradigmeskift i din livsoplevelse med større glæde og tilfredshed som resultat.

Coaching handler om at hjælpe dig til at se det potentiale du har i forhold til dine mål og inderste ønsker.

Hvis du for eksempel gerne vil kunne mestre konfliktfyldte samtaler på en professionel måde, så du styrker dit lederskab, får du hjælpen du behøver her.

Jeg hjælper dig med at overkomme udfordringer, bryde negative tanke- og handlemønstre og erstatte dem med nye, banebrydende og glædesbefordrende vinkler på din stilling, karierre samt andre forhold i livet.

Du bliver den bedste til at lede dig selv.

“Hjalp allerede efter første session”

I forbindelse med en svær beslutning i mit liv, om hvilken retning min professionelle karriere skulle tage, hjalp Niels mig allerede ved første session med sin overlegne spørgeteknik og sin tillidsvækkende fremtoning til at se nye muligheder i det dilemma, som jeg følte jeg stod i. Det efterfølgende valg var ikke svært at tage, og jeg sidder i dag i et, for mig, ideelt job med mere mening og mange muligheder for fremtiden.

Mellemleder

Oticon A/S

“Et godt supplement til andre mere målrettede udviklingsaktiviteter som indgår i medarbejderudvikling.”

Som HR direktør har jeg engageret Niels som facilitator for flere medarbejdere, som har haft behov for en faglig og/eller personlig afklaring. Niels er god til at få det frem, som ligger én mest på sinde. Ikke nødvendigvis det som man er mest bevidst om, men det som fylder tankerne og som kan være blokerende i forhold til at foretage de rette handlinger. Jeg finder den metode Niels anvender for meget interessant og ser den som et godt supplement til andre mere målrettede udviklingsaktiviteter som indgår i medarbejderudvikling.”

 

HR. Dirketør

Astra-Zeneca

“If your actions inspire others to dream more, learn more, do more and become more, you are a leader.”

John Quincy Adams

Er Ledercoaching noget for dig?

Har du, ligesom mange, et uopfyldt mål, en drøm, et håb eller et ønske? Du leder måske efter mod til, tro på og styrke til at realisere det? Måske holder du dig selv tilbage af en eller anden ubevidst grund. Ønsker du et nyt perspektiv på, hvordan du overvinder en frygt, parerer Janteloven eller hvordan du kan stoppe med at sabotere dig selv? Kunne du tænke dig at føle dig mere i kontrol og tro på at du kan tage skæbnen i egne hænder?

Ønsker du klart at se, hvad meningen med livet er for dig? Påtænker du er jobskifte, men føler dig usikker? Oplever du uventet krise, stress eller sygdom hos dig selv eller i familien? Har du brug for at kunne tackle kritik bedre? Være bedre til at give ros? Oplever du stress grundet for stor arbejdsbyrde, føler du dig af og til som et offer, bliver du vred, ked af det og frustreret for ofte? Har du svært ved at uddelegere? Påtager dig for mange opgaver?

Så er ledercoaching noget for dig.

At blive mere afklaret som leder, vil  være en værdifuld kompetence på din arbejdsplads. Og det kan gøre en verden til forskel i dit professionelle virke, i dine arbejdsrelationer og i dit private liv .  

Leder forløbet på 3 md. indeholder:

Personligt fremmøde eller online

Din specifikke udfordring

Din udfordrings løsning bliver overskriften for vores samvær. Og hjælpen kommer ved:

✴️ Følelsesmæssig og mental balance:

Redskaber til at håndtere og forstå følelser på en dybere niveau. Jeg hjæler dig til at navigere gennem følelsesmæssige udfordringer og genetablere din balance.

✴️ Målfastsættelse:

Jeg hjælper dig med at identificere og klargøre dine mål og ønsker, og støtte dig i at skabe en klar vej til din succes.

✴️ Overvindelse af begrænsende overbevisninger:

Ved hjælp af Option Process® spørgeteknik får du hjælp til at udfordre og ændre begrænsende overbevisninger og tankemønstre, der kan hindre din personlige vækst og skade din evne til at få den karriere du søger.

✴️ Forbedring af kommunikationsevner:

Du får støtte til at forbedre dine kommunikationsevner, både med sig selv og med andre. Dette kan fremme mere effektivt samspil og skabe flere positive relationer med kolleger og privat.

✴️ Personlig empowerment:

 Du får nye værktøjer til at tage kontrol over dit liv og træffe bedre og mere bevidste valg. Du får udviklet en følelse af personlig empowerment.

Din investering for 18 sessions, 1:1 + online sparring efter behov:

3md. intenst forløb kr. 37.500,- +moms

De bedste ledere er dem, der har overvundet de konflikter, de har med sig selv, for når de kan rumme sig selv, kan de også rumme andre.