Referencer

“Mere energi, både privat og på arbejdet”

“Processen med Niels har givet mig utrolig meget. Det har frigjort utrolig meget energi og gør at jeg i dag, både privat og på arbejde, meget lettere kan håndtere konflikter eller svære problemstillinger”.

CFO, FLSchmidt A/S

Book et møde med NielsOm Niels

Hvad kan jeg forvente af samarbejdet med Niels?

“- jeg har fået mit bedste frem”

Muligheden for at diskutere personlige problemer og bekymringer med en “klog mand”, jeg stoler på og respekterer, har været transformerende. At have Niels’ visdom, erfaring og medfølelse fokuseret på udfordringerne og mulighederne i mit liv har bragt mit absolut bedste frem.

Min fysiske/psykiske styrke og selvtillid er steget, jeg er en meget bedre far og en bedre mand på grund af vores samarbejde.

Alle som står foran en forandring i deres liv og folk, der har brug for en nulstilling for at vende deres fokus tilbage til den medfødte godhed, som er i os alle, kan have gavn af et samarbejde med Niels.

Karrieremenneske

& familiefar

“ – man skal have en vision personligt og på arbejdet :)”

det bedste ved samarbejdet med Niels er de mange rigtige gode snakke

Før jeg besluttede at buge Niels tænkte jeg: “Hvad skal man bruge det til, jeg har jo mine venner/familie som jeg kan tale med” og “Hvad ved han jeg ikke allerede ved ;-)”

Men nu har jeg fået styr på en masse tanker, få talt ud om de ting man oftest ikke er god til at få sagt højt, selvom det stadig er en lang process.

Jeg kan anbefale det til alle! Det er godt og sundt for dig, uanset om de mener du har styr på hele verden, eller om du er helt nede i kulkælderen.

Niels er en fantastisk person, som er meget professionel i sit arbejde. Han dømmer dig aldrig, men giver dig værktøjer til at gøre det du mener er det rigtige.
Mark Olesen

Head of Sales & Partner Management

“Jeg har fået det bedre”

Jeg har i dag mindre stress og større overblik en før jeg begyndte hos Niels og mit større overskud gør, at jeg træffer bedre beslutninger.

Jens Gerner Nielsen

Driftsleder/afdelingsleder

“Hjalp allerede efter første session”

I forbindelse med en svær beslutning i mit liv, om hvilken retning min professionelle karriere skulle tage, hjalp Niels mig allerede ved første session med sin overlegne spørgeteknik og sin tillidsvækkende fremtoning til at se nye muligheder i det dilemma, som jeg følte jeg stod i. Det efterfølgende valg var ikke svært at tage, og jeg sidder i dag i et, for mig, ideelt job med mere mening og mange muligheder for fremtiden.

Mellemleder

Oticon A/S

“Efter en session med Niels følte jeg at mine synder var tilgivet”

Tak for en god “dialog”! Det er interessant, hvordan du med relativt enkle midler, får én til at reflektere og stille spørgsmål ved de holdninger man har haft i mange år, uden at vide hvorfor.

Mellemleder

Oticon A/S

“En værdifuld løsning til livets mange situationer og forhold”

Niels har gennem et målrettet coachingforløb over nogle afgrænsede samtaler, formået på en effektiv måde, at forsyne mig med nogle nyttige værktøjer, der kan anvendes i mange situationer, og som primært har været en værdifuld hjælp i mit arbejde som advokat, men som også har vist sig at kunne anvendes i mange andre af livets forhold.

Partner

Advokat

“Et godt supplement til andre mere målrettede udviklingsaktiviteter som indgår i medarbejderudvikling.”

Som HR direktør har jeg engageret Niels som facilitator for flere medarbejdere, som har haft behov for en faglig og/eller personlig afklaring. Niels er god til at få det frem, som ligger én mest på sinde. Ikke nødvendigvis det som man er mest bevidst om, men det som fylder tankerne og som kan være blokerende i forhold til at foretage de rette handlinger. Jeg finder den metode Niels anvender for meget interessant og ser den som et godt supplement til andre mere målrettede udviklingsaktiviteter som indgår i medarbejderudvikling.”

HR.Direktør

Astra-Zeneca

“En følelse af overskud og forståelse overfor andre”

Jeg har fået en lettere hverdag selv, jeg har nu følelsen af overskud og forståelse overfor andre. Det gælder privat og bestemt også overfor mine medarbejdere og kolleger. Det er ligesom om, at det smitter – hvis jeg er rolig og positiv bliver omgivelserne det også.

CFO

FLSmidth A/S

“Jeg har fået redskaber til at fokusere bedre, udstråle positiv energi, bruge mine ressourcer bedre”

Jeg har fået en palet af redskaber, som gør at min hverdag, både privat og arbejdsmæssigt, bliver mindre stresset. Min hustru har sagt, at hun kan mærke på mig, at jeg ikke lader mig stresse. Jeg har fået redskaber til at fokusere bedre, udstråle positiv energi, bruge mine ressourcer bedre samt selv blive en bedre coach overfor mit personale. Jeg føler, at jeg er bedre klædt på til at håndtere vanskelige situationer og dermed bevare overblikket. Jeg har virkelig fået taget presset af mine skuldre og jeg føler at jeg kan klare enhver situation.”

Manager Finance

FLSmidth A/S

“Får medarbejderen til at svare på sine egne problemstillinger”

Vi oplever Niels Højers metodik som virkningsfuld og samtidig meget pragmatisk. Samtalerne bygges typisk op omkring, at medarbejderen selv kommer med svaret på sine problemstillinger, hvilket for flere har større gennemslagskraft end, at man bliver fortalt, hvad man bør gøre. Set ud fra en mere forretningsmæssig betragtning, anser vi at der er god balance imellem cost/benefit.

Adm.Direktør

Moelven A/S

“Permanent og selvvalgt forandring” så enkelt kan jeg udtrykke mit udbytte af de syv dialoger, jeg har været igennem sammen med Niels.”

Første gang Niels introducerede Option Processen for mig, tænkte jeg, det kan ikke passe, at man selv kan bestemme, hvordan man vil opfatte og reagere på hændelser i ens liv. Men det kan det, og det er befriende selv at kunne bestemme, hvordan jeg vil reagere på de impulser jeg møder.

Jeg oplever dagligt en vidunderlig ro hos mig selv, når alverdens hændelser ”rammer” mig og mine kære. Den ro har jeg opnået ved at lære mig selv, at trække på mine erfaringer i øjeblikket. Tidligere reagerede jeg øjeblikkeligt og rationaliserede bagefter. Ofte var ”skaden” sket og så måtte jeg bruge masser af energi på at udbedre og glatte ud. I dag når jeg at mærke efter, før jeg reagerer.

Steen Schaldemose

Salgschef

“Når jeg tænker på fremtiden får jeg et “kick” ved de muligheder der ligger i, at jeg har valgt Processen med Niels Højer som mentor”

Jeg har opnået større indsigt i hvad der skal til for at klare en stresset hverdag med et stort psykisk arbejdspres. Jeg er bl.a begyndt at acceptere at lave fejl – det er jo en del af livet og hvordan skal jeg ellers blive bedre? Alt dette er naturligvis også til glæde for min familie. Jeg er blevet langt bedre til se hvad der udløser konflikter på mit arbejde og til at håndtere mit eget forhold til kollegaer. Derudover begynder jeg nu også at mærke en spirende lyst til at sætte nye mål. Når jeg tænker på fremtiden får jeg et “kick” ved de muligheder der ligger i, at jeg har valgt Processen med Niels Højer som mentor.

Musiker

Kgl. Kapel Musikus

Eskaler din personlige performance nu!

Hvad har du opnået, når du har fået det du drømmer om?